BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSOK A JAVÁBÓL

Nincs fontosabb, mint biztonságban tudni az egészségünket!


DE MI LESZ HOLNAP?

 

MA

 

gyermeke jövőjére gyűjt.

 

S ha történik Önnel valami?

 

MI LESZ HOLNAP?

 

Ki fog gondoskodni gyermeke jövőjéről?

 

VAN MEGOLDÁS!

 

Az UNIQA Biztosító Life Protect 2.0 életbiztosításával akkor is garantálható a gyermeke felnőtt életkezdéséhez szükséges összeg, ha Ön azt személyesen már nem érheti meg.      

 

A garanciáról ma kell gondoskodnia! 

 

Erről az életbiztosításról itt jobbra olvashat.

 

Biztosítás kritikus betegségekre

 

                                                                                           

Párosítsuk össze                                 a biztosítási célokat!

 

Az egyes menüpontokban találhatott jó megoldásokat, miként vigyázzon biztosításokkal is egészsége megőrzésére. Egy-egy betegségbiztosítás erre a célra megfelelő eszköz. Ha viszont más célokat is meg kell oldanunk jövedelmünkből, érdemes elgondolkodni a biztosítások "párosításán", hiszen a takarékosság ezen a területen sem árt.

Miért ne párosítsam egy biztosításon belül a betegségbiztosítást az életbiztosítással vagy a leendő nyugdíjam kiegészítését szolgáló megoldással?

Ezen az oldalon az 1-, a 8-féle, illetve a 35-féle kritikus betegségre szóló biztosítást KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSKÉNT mutatjuk be.

 

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS KRITIKUS BETEGSÉGEKRE

- amelyet a lent részletezett alapbiztosításokra lehet megkötni egy szerződésen belül

 

Három különböző tartalmú csomag közül (K1, K2 és K3) lehet választani - összesen akár 35-féle betegségre, műtétre, sérülésre is szólhat

 

K1 CSOMAG

Egyetlen betegségcsoportot von kockázatba:

anyagi segítség rosszindulatú, daganatos beteség esetén

Magyarországon évente 94.770 új daganatos megbetegedést diagnosztizálnak, és nálunk a legnagyobb a világon a rákos megbetegedések halálozási aránya (2011).

Gondolta volna, hogy 56-szor annyian halnak meg rákbetegségben, mint ahányan közúton?

 

K2 CSOMAG

8-féle betegség/műtét esetére helyez kilátásba szolgáltatást:

anyagi segítség rosszindulatú, daganatos beteség + agyi érkatasztrófa + 6-féle szívbetegség és műtét* esetére 

*szívizomelhalás (szívinfarktus); aorta műtét; cardiomyopathia; elsődleges kisvérköri hipertónia; koszorúér áthidalási (by-pass) műtét; szívbillentyű műtét; 

 

Vezető halálokok Magyarországon:

♦ daganatos megbetegedések: 27%

♦ szív- és érrendszeri megbetegedések: 54%

♦ emésztőszervi, légzőszervi, egyéb: 19%.

Az első két betegségcsoport jelenti a legnagyobb problémát ma Magyarországon mind a megbetegedések, mind a halálozás szempontjából.

 

K3 CSOMAG

Ez a csomag már 35-féle betegség/sérülés/műtét esetén nyújt szolgáltatást: 

Anyagi segítség a fenti 8 + 27 betegség, illetve meghatározott műtét esetére*

rosszindulatú daganatos betegség; agyi érkatasztrófa; szívizomelhalás (szívinfarktus); aorta műtét; cardiomyopathia; elsődleges kisvérköri hipertónia; koszorúér áthidalási (by-pass) műtét; szívbillentyű műtét; Alzheimer-kór; Creutzfeldt-Jakob kór; kóma; motoneuron (mozgató idegsejt); krónikus veseelégtelenség; károsodás; paralízis; Parkinson kór; Sclerosis multiplex; szervátültetés (külső donortól származó vese, csontvelő, máj, szív, hasnyálmirigy és tüdő tényleges átültetése a biztosított testébe); szisztémás szklerózis (Scleroderma, PSS); végállapotú  májelégtelenség; a gerincvelő szürkeállományának gyulladása (Poliomyelitis-Gyermekbénulás); agyvelőgyulladás; aplasztikus anaemia; bakteriális agyhártyagyulladás; harmadfokú égés; heveny, súlyos májgyulladás; jóindulatú agydaganat; némaság; siketség; súlyos fejsérülés; súlyos, műtéti beavatkozást igénylő Crohn-betegség; súlyos, vastagbél-eltávolítással kezelt colitis ulcerosa; szisztémás lupus erythematosus (SLE); vakság; végtagelvesztés. 

A legbővebb betegségbiztosítási csomag a magyar biztosítási piacon (2016).

Kritikus betegségek kiegészítő biztosítás esetén a választott csomag szerinti betegségcsoportokra definiált feltételek bekövetkezése (betegség diagnosztizálása, műtét elvégzése) esetén kifizetésre kerül az érvényes kiegészítő biztosítási összeg.

A kritikus betegségekre köthető kiegészítő biztosítás az alapbiztosítás mellé szabadon választható, s 5 millió forintig köthető meg.

 

A kiegészítő biztosítások általános szabályai:

Szerződő: az alapbiztosításéval azonos

Biztosított: az alapbiztosítás biztosítottjával azonos, 18-55 éves; lejáratkor max. 65 éves

Kedvezményezett: a kiegészítő biztosítás biztosítottja

Válaszható biztosítási összeg: 1-5 millió Ft, Med TopDocnál évi 1 millió euró, a tartam alatt 2 millió euró.

Díja: a választott szolgáltatás összegétől és az életkortól függ, fizetési gyakorisága az alapbiztosításéval megegyező; automatikus díjemelés nincs, értékkövetés nincs, tartam közben nem köthető, önállóan felmondható.

 

Milyen alapbiztosításokhoz köthetők a kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítások?

1. Life Protect 2.0 életbiztosítás

2. Jövőkulcs Classic nyugdíjbiztosítás

3. Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítás

Bemutajuk ezeket az alapbiztosításokat, amelyek mellé köthetők a kiegészítő betegségbiztosítások egy szerződésen belül:

 

               

 

1. Life Protect 2.0 életbiztosítás         kritikus betegségekre szóló egészségbiztosítással

 

MIÉRT VAN SZÜKSÉGÜNK ILYEN VÉDELEMRE?

Mert bizony egyik pillanatról a másikra történhet velünk is valami, a legrosszabb, amikortól kezdve már nem tudunk gondoskodni a gyermekeinkről, a családunkról,

- vagy ilyen felelősséggel (még) nem rendelkezve egy pillanat alatt emlékké válhatunk – magunk után hagyva elvarratlan szálakat, hiteleket és költségeket.

Ennek sem az idejét megjósolni, sem az eseményt magát elkerülni nem tudjuk. DE FELKÉSZÜLHETÜNK RÁ: a Life Protect 2.0 életbiztosítással a fentieket ha nem is kompenzálhatjuk, de elviselhetővé tehetjük a hátramaradottak számára.

RÁADÁSUL

egy szabadon választható kiegészítő betegségbiztosítással akár 35-féle súlyos betegség/sérülés anyagi következményeit enyhíthetjük a biztosító szolgáltatásaival.

 

KINEK AJÁNLJUK A LIFE PROTECT 2.0 ÉLETBIZTOSÍTÁST?

Elsősorban fiataloknak, mert

- a fiataloknak van a legtöbb veszítenivalójuk, ha nagy baj történik

- mert a magas összegigény ellenére a fiatalok kedvező díjjal igénybe vehetik,

Hajtós életet élő egyedülállóknak, mert

- állandóan veszély leselkedhet rájuk.

 

MILYEN ESETEKBEN SZOLGÁLTAT A LIFE PROTECT 2.0 KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁS ALAPBIZTOSÍTÁSA? 

♦ A biztosított halála esetén kifizetésre kerül az érvényes biztosítási összeg.

 

KÉT KÜLÖNLEGES SZOLGÁLTATÁS AZ ALAPBIZTOSÍTÁSBAN 

Második orvosi vélemény

Egy betegség esetén gyakran elgondolkodunk, hogy vajon megfelelő-e a kezelés? Az is eszünkbe jut, más orvos véleményét is ki kellene kérni. A Life Protect 2.0 életbiztosítás birtokában az adott betegségre specializálódott nemzetközi klinikák közül választva kaphatunk második orvosi véleményt mintegy 200-féle betegségre.

 

Előrehozott szolgáltatás

Kritikus élethelyzetben hány embernek jut az eszébe, hogy mi mindent szeretett volna még az életében megvalósítani? A Life Protect 2.0 életbiztosítás ilyen helyzetekben is megoldást nyújt.

Segíthet abban, hogy

♦ végigjárjuk a  "bakancslistánkat" vagy

♦ szeretteinknek még életünkben örömet tudjunk okozni valamilyen különleges ajándékkal.

 

EZEKET HOGYAN GARANTÁLJA AZ ÉLETBIZTOSÍTÁS?

Ha a biztosított életkilátása egy baleset vagy betegség következtében nem haladja meg a 12 hónapot, akkor a biztosítási összeg fele (max. 10 millió forint) kifizetésre kerül.

Ha ezt követően a biztosított meghal, természetesen kifizetésre kerül a még bennlévő összegrész is - ha a kritikus szakaszt szerencsésen túléli, a biztosítás további díjfizetés mellett tovább működik (a majdani haláleseti kifizetés lesz az előrehozott szolgáltatás összegével kevesebb).

Van olyan esetem - mondja Kiss Péter üzletkötő kollégánk -, ahol 17 millió forintot fizettünk ki egy 2 éves kisfiú édesapja után. A kisfiú azóta is ugyanabban a házban él, ugyanazzal az autóval viszik, ugyanazt eszi, ugyanolyan meleg az otthona, biztosított az életkezdésének költsége, és van még pénze anyukájának szakemberre gyászuk feldolgozásához.

 

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS KÖTÉSÉNEK LEHETŐSÉGE

Egyetlen kiegészítő biztosítás köthető fakultatív módon a Life Protetct 2.0 életbiztosítás mellé:

a KRITIKUS BETEGSÉGEKRE SZÓLÓ BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS,

amelyet fentebb részletesen leírtunk.

 

PÉLDA EGY EGYEDÜLÁLLÓ BIZTOSÍTÁSÁRA (alap + kiegészítő biztosítás)

RÓBERT 27 éves, egyedül él, informatikusként dolgozik és fizeti a diákhitelét. Szabadidejében utazgat, túrázik. A Life Protect 2.0 életbiztosítás kötésekor arra gondol, 12.000.000 Ft kezdeti biztosítási összeg megfelelő lesz kockázati életbiztosításra (10.000.000 Ft a minimum) mindazon dolgok fedezésére, ami az ő hirtelen eltávozása után felmerül. Mivel eredendően túlélő típus, még ennél is fontosabbnak tartja a kiegészítő betegségbiztosítást. A három csomagból a K2-t választja, amely 8-féle betegség/műtét esetén szolgáltat: rosszindulatú, daganatos betegség, agyi érkatasztrófa, szívizomelhalás (szívinfarktus); aorta műtét; cardiomyopathia; elsődleges kisvérköri hipertónia; koszorúér áthidalási (by-pass) műtét; szívbillentyű műtét. Kezdeti biztosítási összegnek a kiegészítő biztosításra 3.000.000 Ft-ot jelöl meg. (100.000 Ft-tól 5.000.000 Ft-ig válaszhatott.) Díjként félévente 8.251 Ft-ot fizet az alapbiztosításra és a kiegészítő betegségbiztosításra összesen (banki lehívással), a biztosítás megkötésekor pedig 10.000 Ft egyszeri szerződéskötési díjat fizet.  

 

Az alapbiztosításról technikai jellemzőket és példákat talál a módozatot részletesen leíró testvér honlapunkon, ahol díjat is kérhet. Kattintson ide!

 

 

2. JÖVŐKULCS CLASSIC

Folyamatos díjas, klasszikus nyugdíjbiztosítás* 20% adójóváírással, választható kiegészítő biztosításokkal

 

*Befektetési egységekhez kötött változata lentebb

 

A „JÖVŐKULCS CLASSIC” egy klasszikus életbiztosítás, amely éppen a nyugállományba vonuláskor jár le, ezért – valamint speciális szabályai miatt - nyugdíjbiztosításnak nevezzük.

Azért klasszikus életbiztosítás, mert – ellentétben a befektetési egységekhez kötött életbiztosításokkal - az előtakarékoskodó-biztosított már a szerződéskötéskor megtudja azt a biztosítási összeget, amelynek kifizetésére a biztosító garanciát vállal. Így már előre tudni lehet, mennyi pénzzel kalkulálhat lejáratkor, vagyis ez esetben nyugdíjba vonuláskor. A befizetett díjak befektetését a biztosító végzi, így a befektetési kockázat is a biztosítóé.

Hab a tortán, hogy az állam a nyugdíjbiztosításba befizetett díj 20%-ának megfelelő adójóváírást (max. évi 130 ezer Ft-ot) biztosít, tehát ezzel is növekszik idősebb korunkra szánt megtakarításunk. Kamatadó- és EHO-mentes.

Befektetése a folyamatos díjfizetés mellett rendkívüli befizetésekkel növelhetőA 20%-os adójóváírást erre is igénybe lehet venni.

 

Adózási tájékoztató – szja-kedvezmény

Magánszemély szerződő jogosult adójóváírásra

Az adójóváírás a következő termékek esetén vehető igénybe összesen 280.000 Ft összegben:

♦ Nyugdíj-előtakarékossági Számla (NYESZ) – 20% max. 100 eFt

♦ Önkéntes nyugdíjpénztár – 20% max. 150 eFt

♦ Nyugdíjbiztosítások (pl. Jövőkulcs) – 20% max. 130 eFt

Az adójóváírást a NAV a kért megtakarításba, pl. a nyugdíjbiztosításba utalja.

 

Az adójóváírás feltétele:

♦ amennyiben az egyéb adókedvezmények - családi adó- és járulékedvezmény – után marad ennyi visszaigényelhető SZJA

♦ nincs a szerződőnek adótartozása (NAV, önkormányzat)

 

IRÁNYTŰ

Minél magasabb a havi díjbefizetés mértéke, annál magasabb lesz a lejárati összeg nyugdíjba vonuláskor, és annál magasabb lesz az adójóváírás lehetőségének mértéke is. Adó-visszatérítésének mértékét havi 54.200 Ft díjbefizetéssel maximalizálhatja. Így akár évi 130.000 Ft állami támogatásban részesülhet.

 

VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK

♦ Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra szóló kiegészítő biztosítás (lásd a teljes anyagnál)

♦ Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás (lásd fent leírtakat - azzal a különbséggel, hogy ezeknek a betegségeknek/sérüléseknek/műtéteknek egy része az esemény után nem marad tovább biztosítási esemény)

♦ Med TopDoc kiegészítő biztosítás (lásd a teljes anyagnál)

 

A Jövőkulcs Classic nyugdíjbiztosítás (és kiegészítő biztosításai) részletes leírásához jut, ha ide kattint. Ott díjat is kérhet.

 

 

 

 

 

 

 

3. JÖVŐKULCS BONUS

Folyamatos díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás                                                         20% adójóváírással, választható kiegészítő biztosításokkal

 

A „JÖVŐKULCS BONUS” nyugdíjbiztosítás, amelyhez az állam a befizetett díj 20%-ának megfelelő adójóváírást (max. évi 130 ezer Ft-ot) biztosít. Kamatadó- és EHO-mentes.

A „Jövőkulcs Bonus” egy befektetési egységekhez kötött, folyamatos díjfizetésű nyugdíjbiztosítás, amelynél a szerződő döntheti el, hogy a díja befektethető részét a biztosító mely eszközalap(ok)ba helyezze el (ún. befektetési egységek formájában). A szerződő a rendelkezésre álló, különböző devizanemekben nyilvántartott eszközalapok közül megtakarítása futamidejének, kockázatviselési hajlandóságának, valamint annak megfelelően válogathat, hogy a későbbi szolgáltatást milyen pénznem(ek)-ben szeretné igénybe venni.

A befektetés aktuális értékét a választott eszközalap(ok) aktuális árfolyama határozza meg. Ez az árfolyam az eszközalapokat alkotó mögöttes befektetések piaci értékének növekedésétől vagy csökkenésétől függően változik. Tehát nincs előre meghatározott és garantált összeg a lejáratkor felvehető összegre vonatkozóan: az ügyfél dönt befizetéseinek befektetéséről és ő viseli a befektetés kockázatát is.

Befektetése a folyamatos díjfizetés mellett rendkívüli befizetésekkel (forint vagy euró) növelhető. A 20%-os adójóváírást erre is igénybe lehet venni.

Nálunk jó helyen van a befektetése!

A MoneyMon független tanácsadó cég 2010-ben rendezte meg először  a legjobban teljesítő unit-linked eszközalapok megmérettetését. A legjobban teljesítő eszközalapokat az UNIQA kezelte 2010-ben és a következő években is. Jó kezekbe kerül a befektetése, ha a Jövőkulcs eszközalapjait használja nyugdíja kiegészítésére!


    

 

TEGYEN MÁR MOST JÖVŐJE ÉRDEKÉBEN!

 LEENDŐ NYUGDÍJA PÓTLÁSÁRA KÖSSÖN

JÖVŐKULCS BONUS NYUGDÍJBIZTOSÍTÁST!

EZ LENYÚLHATATLAN!

 

JÖVŐKULCS BONUS BEFEKTETÉSI EGYSÉG TÍPUSAI

(A díjakat és a befizetéseket a biztosító befektetési egységekké alakítja – a cél eszközalapokat, ahová a befektetés történik, a szerződő határozza meg)

Megtakarítási egység: a díjból levont költségek utáni díjrész megtakarítási egységekben kerül befektetésre

Nyugdíj extra egység: a szerződő által nyugdíjcéllal teljesített rendkívüli befizetésekből képzett egységek

Adójóváírás extra egység: a NAV által utalt adójóváírásból képzett egységek

Bónusz egység: különféle jogcímeken a biztosító bónusz egységeket ír jóvá a szerződésen, melyeket a szerződés bónusz számláján tart nyilván, és szintén befektetésre kerülnek

Kiegészítő extra egység: A szerződő által nem nyugdíjcéllal teljesített rendkívüli befizetésekből képzett egységek

 

VÁLASZTHATÓ ESZKÖZALAPOK

Az eszközalapok befektetési politikája

– forintban vagy euróban –

BEFEKTETÉSI STRATÉGIÁT KÍNÁLÓ ESZKÖZALAPOK

Menedzselt konzervatív HUF

€-Menedzselt konzervatív €

Menedzselt kötvénytúlsúlyos HUF

€-Menedzselt kötvénytúlsúlyos €

Menedzselt kiegyensúlyozott  HUF

Menedzselt részvénytúlsúlyos  HUF

€-Menedzselt részvénytúlsúlyos €

Feltörekvő Piaci részvény HUF

Fejlett Piaci részvény  HUF

 

SPECIÁLIS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁLÓ ESZKÖZALAPOK

Rövid lejáratú pénzpiaci termékekbe fektető  HUF

Forint likviditás HUF

€-Likviditás €

Magyar államkötvény  HUF

Hazai részvény  HUF

Spektrum abszolút hozam HUF

€-Spektrum abszolút hozam €

Arany  HUF

€-Arany €

Globális kötvény  HUF

Nemzetközi ingatlan  HUF

Új technológiák  HUF

ProtAktív Globális részvény  HUF

 

LEJÁRATRA OPTIMALIZÁLT ESZKÖZALAPOK

Cél 2030-50  HUF

 

A BEFEKTETÉSEK MÓDOSÍTÁSA

Átirányítás: a jövőben esedékes díjak más eszközalapokba való irányítása bármikor lehetséges és költségmentes

Áthelyezés:

♦ meglevő befektetési egységek áthelyezése más, de azonos pénznemben nyilvántartott eszközalapokba

♦ áthelyezés napján érvényes árfolyamon történik

♦ bónusz egységekre nem kérhető (együtt mozognak a megtakarítási egységekkel)

Áthelyezés költsége:

♦ évente az első ingyenes

♦ utána 4,5‰ (min. 300 Ft).

 

A NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSAI

Nyugdíjkorhatár betöltésekor kifizetésre kerül:

♦ az alap-nyugdíjbiztosításhoz tartozó összes befektetési egység (a bónusz befektetési egységeket is ideértve)

♦   a nyugdíjcélú extra befektetési egységek

♦ az adójóváírásokból összegyűlt extra befektetési egységek aktuális értéke.

 

Nyugdíjjogosultság korhatár előtti megszerzése és tényleges nyugdíjba vonuláskor kifizetésre kerül:

♦ az alap-nyugdíjbiztosításhoz tartozó megtakarítási, nyugdíjcélú extra, adójóváírás extra befektetési egységek 100%-ának, valamint a bónusz befektetési egységek 80%-ának aktuális befektetési értéke*

♦ kiegészítő extra egységek aktuális befektetési értékének 100%-a egy összegben

*ha a szerződés kezdetétől még nem telt el 10 év, a szolgáltatás csak járadék formájában kerülhet kifizetésre

 

Egészségkárosodási szolgáltatásként kifizetésre kerül:

♦ az alap-nyugdíjbiztosításhoz tartozó összes befektetési egység (megtakarítási, nyugdíjcélú extra, adójóváírás extra, bónusz) aktuális befektetési értéke

♦ kiegészítő extra egységek aktuális befektetési értéke.

 

Haláleseti szolgáltatásként kifizetésre kerül:

♦ az alap-nyugdíjbiztosításhoz tartozó összes befektetési egység (megtakarítási, nyugdíjcélú extra, adójóváírás extra, bónusz) aktuális befektetési értéke

♦ kiegészítő extra egységek aktuális befektetési értéke.

♦ baleseti halál esetén 500.000 Ft többletszolgáltatás

 

A JÖVŐKULCS BONUS NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS KONDÍCIÓI

Belépési kor: 18-55 év ♦ Kiegészítő biztosítás belépési kora: 18-55 év ♦ Alapbiztosítás max. lejárata: 65 éves korban ♦ Kiegészítő biztosítás max. lejárata: 65 éves korban ♦ Alapbiztosítás min. és max. tartama: min. 10 év, max. 47 ♦ Kiegészítő biztosítás max. tartama: nyugdíjkorhatárig♦Díjfizetés típusa: folyamatos ♦ Minimális díjak: éves 144.000 Ft, féléves 72.000 Ft, negyedéves 36.000 Ft vagy havi 12.000 Ft ♦ Automatikus díjnövelés: a biztosítás díja évente 2,5%-kal nő – a  4. évtől kezdődően a díjnövelés visszautasítható, az évfordulókon csökkenthető is a díj a  mindenkori minimáldíjig ♦ Díjfizetési mód: banki díjlehívás, banki utalás, postai csekk ♦ Első díj: díjfizetési ütemnek megfelelő, havi díjfizetés esetén 3 hónapi ♦ Rendkívüli díjfizetés forintban vagy euróban (min. 20.000 Ft, ill. 100 euró) – rendelkezni kell, hogy nyugdíjcélú vagy kiegészítő ♦ Értékkövetés: lehetőség van a díjnövelés mértékét meghaladó díjemelésre ♦ Várakozási idő: nincs ♦ Tartam: 10-47 év (lejárata a biztosított 65. születésnapja) ♦Tartamhosszabbítás: 85 éves korig ♦ Maradékjogok: a szerződés 1 év után díjmentesíthető, részlegesen (3 év után) vagy teljesen (1 év után) visszavásárolható ♦ A szerződés 3 év után max. 1 évre (legfeljebb kétszer) szüneteltethető

 

JÁRADÉKSZOLGÁLTATÁS ÉS ADÓZÁSI TUDNIVALÓK

Lásd fent, a Jövőkulcs Classicnál leírtakat!

 

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK

A Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítás önállóan is megköthető, de az alábbi kiegészítőkkel jobban vigyáz magára:

♦ Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra szóló kiegészítő biztosítás (1-5 millió Ft-ra)

Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás (Kritikus betegségekre K1-K3 csomag, 1-5 millió Ft-ra)

♦ Med TopDoc kiegészítő biztosítás

Lásd fent, a Jövőkulcs Classicnál leírtakat!

 

A Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítás (és kiegészítő biztosításai) részletes leírásához jut, ha ide kattint. Ott díjat is kérhet.

 

 


© Minden jog fenntartva.