BETEGSÉGBIZTOSÍTÁSOK A JAVÁBÓL

Nincs fontosabb, mint biztonságban tudni az egészségünket!


BÍZHAT BENNÜNK!

 

Az UNIQA Biztosító Magyarország hatodik legnagyobb biztosítótársasága.

 

1990 óta van jelen a biztosítói piacon a kezdetekben Colonia, majd AXA, 2003 novemberétől pedig UNIQA Biztosító néven.

 

Alaptőkéje több mint 4 milliárd forint, s több mint háromnegyed millió szerződést kezel.

 

Fő tulajdonosa az UNIQA-csoport (UNIQA Versicherungen AG, Praterstrasse 1-7, A-1020 Wien).

 

Többször kiérdemelte a Superbrand, az Év Pénzintézete és a Business Superbrand címet.

 

A biztosítási tevékenység mellett népszerű egészségprogramot működtet (UNIQA VitalClub), sporteseményeket, csapatokat és versenyzőket szponzorál.

 

A biztosítási piacon egyedülálló törzsügyfél-rendszere segítségével díj-visszafizetési garanciát és különféle kedvezményeket kínál lakossági és vállalkozó ügyfeleinek.

 

 

 

betegsegbiztositasok.naoweb.hu kép

 

 

 

 

 

 

Vállalatunk szakértelmére és biztos hátterére az UNIQA-csoport

5 millió ügyfeléhez hasonlóan Ön is számíthat.

 

TETSZIK?
Megosztás

Gyakran ismételt kérdések a Med TopDocról

 

 

AZ OLDAL ALJÁN DÍJAT IS KÉRHET!

 

 

 

 

 

 

 

Itt megtud mindent az ön külföldi gyógykezeléséről/műtétjéről

 

Mit kell tudni a Best Doctors-ról?

1989-ben alapították, így a Best Doctors sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi egészségügyi ellátás szervezésének területén.Több mint 40 országban, több mint 30 millió ügyfél választotta a Best Doctors által szervezett szolgáltatásokat.

 

A szolgáltatás

Mi a szolgáltatás lényege?

A biztosítási fedezet, amely kiterjeszthető az egész családra, fedezetet nyújt kiváló nemzetközi intézményekben elvégzett ellátások azon költségeire, amelyek a biztosításban meghatározott betegségekkel kapcsolatban merülnek fel. A Med TopDoc egy olyan egészségbiztosítás, amely meghatározott súlyos betegségek – amelyek esetén a drága vagy speciális kezelések költségeit a legtöbb biztosítás nem megfelelően fedezi – bekövetkezésekor a gyógykezelésköltségeit fedezi. A Med TopDoc nem összegbiztosítás, hanem olyan szolgáltatás-finanszírozó biztosítás,amely a gyógykezelés költségeit, továbbá a kapcsolódó utazási és szállásköltségeket fedezi a biztosítási szerződésben meghatározott keretösszegig.

 

Mire nyújt fedezetet a Med TopDoc?

A biztosítási fedezet a következőkre terjed ki:

Gyógykezelés kiváló nemzetközi intézményekben elismert specialisták által. A fedezett költségek magukban foglalják a kórházi fekvőbeteg gyógykezelés költségeit, beleértve a műtétek, a vizitek és konzultációk, a diagnosztikai vizsgálatok, transzfúziók költségeit, továbbá a külföldi gyógykezelés befejezése után legfeljebb 30 napra elegendő gyógyszer-ellátmány költségeit is. Ezek mellett a fedezet kiterjed az orvosilag indokolt betegszállítás költségeire is, szükség esetén akár légimentővel.

Utazási és szállásköltségek a biztosított, kísérője és szervátültetés esetén a donor számára.

A holttest hazaszállításának költségei a biztosított és a donor esetében, ha a halál a külföldi gyógykezelés alatt következik be.

Utókezelés gyógyszerköltsége a hazatérés után.

Mi a különbség a Med TopDoc és más magán egészségbiztosítások között?

A Med TopDoc a legsúlyosabb, ugyanakkor leggyakoribb betegségekre fókuszál, ennek következtében a fedezett betegségek és orvosi beavatkozások köre korlátozottabb.Hozzáférést biztosítunk világhírű specialistákhoz és külföldi intézményekben történő gyógykezeléshez. A legtöbb egészségbiztosítás nem fedezi a külföldi ellátás költségeit, és amelyek mégis, azok nagyon drágák. Azoknak az egészségbiztosításoknak az esetében, amelyek fedezik a külföldi ellátás költségeit, ki kell fizetni a kórház elhagyásakor a számlát, majd a költséget vissza lehet igényelni. Ezek a biztosítások általában nem terjednek ki a biztosított és kísérője utazási és szállásköltségeire.A Med TopDoc esetében azonban a Best Doctors szolgáltatása mindent felölel, ami a biztosított külföldi gyógykezeléséhez kapcsolódik beleértve a legjobb specialista és intézmény felkutatását, az ellátás, az utazás és szállás megszervezését, továbbá a közvetlen elszámolást az egészségügyi intézménnyel.

Miért van szükségem Med TopDoc biztosításra?

Amennyiben szüksége lenne bármelyik fedezett betegség esetében gyógykezelésre, csak olyan lehetőségeket vehet figyelembe, amelyek megfelelnek anyagi lehetőségeinek, így a költségfaktor döntő tényezővé válhat. A Med TopDoc által fedezett betegségek és beavatkozások gyógykezelési költségei nagyon magasak, különösen,ha a beteg úgy dönt, hogy a kezelést a legjobb specialistáktól külföldi intézményben kívánja igénybe venni.Példa: egy vastagbél-tumor eltávolításának átlagos költsége, amely tartalmazza a műtét és a 14 napos kórházi gyógykezelés(beleértve a diagnosztikát és a gyógyszerelést) költségeit: 230,000 E egy USA-beli kiváló intézményben.

Ha diagnosztizáltak nálam egy súlyos betegséget, honnan fogom tudni, hogy a legjobb megoldás a külföldi gyógykezelés?

Ha Önnél diagnosztizálnak egy fedezett betegséget, Önnek csak kapcsolatba kell lépnie az UNIQA-val, és társaságunka Best Doctors-szal együttműködve elindítja a második orvosi vélemény (InterConsultation™) szolgáltatást. A diagnózis áttekintésére és megerősítésére kiválasztott nemzetközi specialista a legmegfelelőbb gyógykezelésre tesz javaslatot. Ön három felajánlott alternatíva között választhat olyan külföldi intézményekben, amelyek a szakértő által javasolt, legmegfelelőbb gyógykezelést biztosítani tudják.

Ez a biztosítás kevesebb betegségre nyújt fedezetet, mint más egészségbiztosítások. Elég ez?

Bár a Med TopDoc meghatározott betegségekre és beavatkozásokra nyújt fedezetet, a biztosítási szolgáltatás kiterjed úgy a rákos megbetegedésekre, mint a keringési betegségekre, amelyek az elhalálozások 76%-át okozták 2012-ben Magyarországon*. Ez a biztosítás kiegészítheti az Ön esetleg meglévő magánbiztosítási fedezetét vagy a magyar társadalombiztosítás szolgáltatásait azokban az esetekben, amikor Önnél vagy családtagjánál egy fedezett betegséget diagnosztizálnak,és emiatt gyógykezelésre van szükségük, ráadásul a szükséges gyógykezelést nemzetközi specialisták nyújtják.* KSH 2012.

A keretösszegek elég nagyok ahhoz, hogy fedezzék a külföldi gyógykezelésköltségeit például az USA-ban?

Úgy fejlesztettük ki ezt a terméket, hogy minőségi kompromisszum nélkül fedezetet nyújtson az elismert intézményekben igénybe vehető gyógykezelésekre. A keretösszegek meghatározásakor egészségügyi ellátásszervező partnerünk, a Best Doctors évtizedes szakmai tapasztalatára is támaszkodtunk.

Ki lehet biztosított?

Magyarországi állandó tartózkodási hellyel rendelkezem, de nem vagyok magyar állampolgár. Lehetek biztosított? Igen, mivel az állampolgárság nem feltétele a biztosíthatóságnak, Önnek csak állandó tartózkodási hellyel kell rendelkeznie Magyarországon.

Külföldi vagyok, ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkezem Magyarországon. Lehetek biztosított? Sajnos, ez nem lehetséges. A biztosítottnak állandó tartózkodási engedéllyel kell rendelkeznie Magyarországon a biztosítás teljes tartama alatt.

Mit kell tudni a kárbejelentésről? Hogyan ellenőrzik a diagnózist?

Ön vagy bárki az Ön képviseletében a lehető leghamarabb fel kell, hogy vegye a kapcsolatot a biztosítóval. A biztosító haladéktalanul értesíti a Best Doctors-t, amelynek kijelölt képviselője kapcsolatba lép a biztosítottal/bejelentővel és elmagyarázza a kárrendezési folyamat teljes menetét, beleértve azokat a lépéseket, amelyek a második orvosi vélemény (InterConsultation™) kezdeményezéséhez szükségesek annak érdekében, hogy a felállított diagnózist megerősítsék.

Hogyan tartom a kapcsolatot a Best Doctors-szal?

Amint a második orvosi vélemény (InterConsultation™) folyamat elkezdődik, a Best Doctors kijelöl egy kapcsolattartót az Ön részére. Ő lesz az az esetmenedzser, aki végigkíséri Önt a teljes kárrendezési folyamat alatt, és megválaszolja az összes esetlegesen felmerülő kérdést.

Nem rendelkezem orvos által megállapított diagnózissal. Bejelenthetem-e a kárt meghatározott diagnózis nélkül?

Nem, felállított diagnózis nélkül nem lehetséges elkezdeni a második orvosi vélemény kérésének folyamatát egészen addig, amíg Ön még orvosi vizsgálatok eredményére vár. Azonban amennyiben az Ön kezelőorvosa nem tud felállítani egy pontos diagnózist, de nagy a valószínűsége annak, hogy az Ön betegsége a fedezett betegségek közé tartozik, a második orvosi vélemény szolgáltatás igénybe vehető annak érdekében, hogy felállítható legyen a pontos diagnózis és döntést lehessen hozni a szolgáltatási jogosultságról.

Elkezdhetem-e a külföldi gyógykezelést mielőtt kárbejelentést tennék? Megtérítik-e a költségeket, amennyiben a kárigényt befogadják?

Nem, Önnek meg kell várnia az orvos-szakértői jelentést, ami igazolja, hogy betegsége a biztosítási fedezetbe tartozik.

 

A második orvosi vélemény (InterConsultation™) szolgáltatás

Hogy adhat egy specialista második orvosi szakvéleményt anélkül, hogy személyesen találkozna velem?

A Best Doctors orvosi csapata elemzi az orvosi dokumentumokat és leleteket, az ő felelősségük, hogy eldöntsék, ezek elegendők-e ahhoz, hogy a szakértő a beteg személyes vizsgálata nélkül kialakíthassa szakvéleményét.

Hogyan választja ki a Best Doctors az esethez legjobban értő nemzetközi szakértőt?

Az adatbázis 53000 nemzetközi specialistát tartalmaz, akiket pályatársaik a legjobbaknak ítélnek szakterületükön.A rendelkezésre bocsátott orvosi dokumentáció részletes elemzése lehetővé teszi, hogy az érintett szakág legelismertebb, legtapasztaltabb szakértőjét kérjék fel.

Kapcsolatba léphetek közvetlenül az ajánlott nemzetközi szakértővel? Ha külföldi a szakértő, hogyan kommunikálhatok vele?

A biztosítottnak nem kell közvetlen kapcsolatban lennie a specialistával. A Best Doctors teljes körűen felügyeli a második orvosi vélemény (InterConsultation™) szolgáltatás folyamatát. Emellett a Best Doctors kijelöl egy eset-menedzsert, aki az orvosi csapat tagja, aki el fogja magyarázni a folyamat egyes lépéseit, valamint a második orvosi szakvélemény megállapításait, amelyeket természetesen Ön magyar nyelven fog megkapni.

Mennyi idő múlva kapom meg a második orvosi szakvéleményt?

A szakvéleményhez szükséges orvosi dokumentáció kézhezvételét követő 10-15 napon belül fogja megkapni a szakértő jelentését.

 

Döntés a külföldi gyógykezelésről

Milyen lehetőségeim vannak azután, hogy megkapom a javasolt külföldi kórházak listáját?

A Best Doctors három alternatívát/specialistát fog javasolni a külföldi gyógykezelésre és a biztosítóval együtt működve segíteni fog a legmegfelelőbb kiválasztásában.

Figyelembe veszik esetleges földrajzi vagy orvos-szakmai preferenciáimat vagy javaslataimat?

Természetesen igen, ezzel együtt a végső javaslatok kialakításánál az orvosi és nem a kényelmi szempontok döntenek.

Közreműködnek az esetleg szükséges vízum beszerzésében?

Rendelkezésre bocsátjuk a formanyomtatványokat és a költségeket is fedezzük. Ezzel együtt az Ön felelőssége, hogy megadja az összes szükséges információt, és hogy rendelkezzen érvényes útlevéllel. Sem a biztosító, sem a Best Doctors nem felelős azért, ha a vízum-kérelmet elutasítják. Az esetleges utazási korlátozásokat azonban figyelembe vesszük a javasolt külföldi kórházak listájának összeállításakor.

Dönthetek úgy, hogy az állampolgárságom szerinti országban veszem igénybe a kezelést?

Igen, amennyiben Ön állandó tartózkodási hellyel rendelkezik Magyarországon, és a kezelés országa nem Magyarország, és a kiválasztott intézményt a Best Doctors jóváhagyta.

Ha nem tudok Magyarországon kívülre utazni anélkül, hogy életveszélybe kerülnék az egészségi állapotom miatt, és ezt a körülményt a Best Doctors is igazolja, igénybe vehetem bármelyik szolgáltatást?

Sajnos, nem.Ezzel együtt fontos figyelembe venni, hogy a fedezett betegségek általában nem okoznak olyan súlyos állapotot, amely sürgősségi életmentő beavatkozást tenne szükségessé. Az esetek túlnyomó részében a második orvosi szakvélemény elkészítéséhez szükséges időtartam nem okoz olyan állapotromlást, ami lehetetlenné tenné a külföldi ellátás megszervezését.

Segítenek-e az utazás és a szállás megszervezésében?

Természetesen, igen. A Best Doctors az Ön igényeinek és a biztosítási feltételeknek megfelelően megszervezi az utazást és lefoglalja a szállást, sőt a biztosítási fedezet kiterjed ezek költségeire is.

 

Külföldi gyógykezelés

Utazás és szállás

Korlátozzák-e bármilyen módon a kísérő személyét?

Nem. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy olyan kísérőt érdemes választani, aki adott esetben (például, ha a biztosított egészségi állapota ezt nem tenné lehetővé) dönteni tud a biztosított helyett.

Mi történik, ha a foglalások megtörténte után az utazás időpontját meg kívánom változtatni?

Az esetlegesen felmerülő többletköltségeket ebben az esetben Önnek kell megtérítenie.

A kísérőm is elszállásolható az engem ellátó kórházban?

Igen, egyes esetekben lehetőség van olyan egyágyas szoba lefoglalására, amelyben a kísérő ágya elhelyezhető,és erre a biztosítási fedezet is kiterjed.

Korlátozott-e az utazások száma?

Nem, azonban az utazásokhoz minden esetben szükséges a Best Doctors jóváhagyása a biztosítási feltételeknek megfelelően.

Korlátozott-e a külföldi tartózkodás időtartama?

Nem, a szállásfoglalás az Ön és kísérője részére a teljes kezelési tartam alatt biztosított a biztosításban meghatározott keretösszeg figyelembe vételével.

Mi történik, ha a legrosszabb bekövetkezik?

A kiválasztott magyarországi temetkezési helyre történő hazaszállítás megszervezését és költségeinek fedezetét a Med TopDoc biztosítás tartalmazza.

 

Gyógykezelés

Segíteni fog-e valaki a kórházi bejelentkezésnél?

Igen, igény esetén a Best Doctors kijelöl egy kísérőt, aki segít a kórházi bejelentkezés során (tolmácsolás, adminisztráció stb.).

Kapcsolatban lesznek velem a kezelés alatt?

Igen, az eset-menedzser folyamatos kapcsolatot tart a biztosítottal a külföldi gyógykezelés alatt.Természetesen Ön is kapcsolatba léphet bármikor az eset-menedzserrel, ha kérdése van a kezelés folyamatával vagy a káreseményhez kapcsolódó más témával kapcsolatban.

Milyen lehetőségeim vannak, ha esetleg a biztosítás nem fedezi a gyógykezelés bármely részét?

Ebben az esetben a felmerülő kiadások Önt terhelik, a fizetés lebonyolításában igény esetén a Best Doctors segítséget nyújt.

Segíteni fog-e valaki a tolmácsolásban a külföldi gyógykezelés során?

Igen, a kórházi tartózkodás alatt a gyógykezeléssel kapcsolatos tolmácsolásban támogatjuk Önt. A tolmácsszolgáltatás azonban nem terjed ki a gyógykezeléssel nem összefüggő tolmács-, fordítói szolgáltatásra.

Ha a fedezett betegséggel kapcsolatos műtét során felmerül egy komplikáció (amelyet nem fedez a biztosítás), amelyet azonnal kezelni kell olyan orvosi beavatkozással, amelyet nem fedez a biztosítás,mi történik?

Amennyiben egy műtét vagy bármely fedezett orvosi beavatkozás során olyan komplikáció merül fel, amelynek azonnali orvosi kezelése szükséges, ez az orvosi kezelés az eredeti beavatkozás részének minősül, így költségeire a biztosítási fedezet kiterjed.

 

Hazatérés után

Mi történik azután, hogy befejeződik a külföldi gyógykezelés?

Hazatérés után rendelkezésére bocsátunk egy részletes jelentést a külföldi gyógykezelésről, továbbá egy kezelési tervet a magyarországi utókezeléshez.  Ezeket a dokumentumokat természetesen magyar nyelven kapja meg és igény esetén megbeszéljük kezelőorvosával a kezelés folytatásának minden lépését a magán- vagy a társadalombiztosítás keretein belül.Segítséget nyújtunk abban is, hogy kiderítsük, megvalósítható-e a kívánt kezelési terv folytatása Magyarországon, illetve, hogy összeállítsuk a Magyarországon elérhető legjobb kezelési tervet.

Mi történik, ha utó- vagy kiegészítő kezelés válik szükségessé?

Bizonyos esetekben szükségessé válhat egy újabb külföldi gyógykezelés akár vizsgálatok elvégzése, akár további kezelések miatt. Ezek megszervezését és költségeit a biztosítás szintén fedezi.

Mi történik, ha ugyanabban az évben többször válik szükségessé külföldi gyógykezelés ugyanazon vagy más fedezett betegség miatt? Ezekre is kiterjed a biztosítási fedezet?

Igen. Az éves keretösszeg biztosítási és nem naptári évekre vonatkozik. Az éves keretösszegen belül nincs jelentősége annak, hogy a költségek ugyanazon vagy más fedezett betegségek kapcsán merültek-e fel, feltéve, hogy azokat a biztosító előzetesen jóváhagyta.

 

Gyógyszerek költségei

Miután a külföldi gyógykezelést megkaptam, az utókezeléshez szükséges gyógyszerek költségeit fedezi a biztosítás, ha azokat Magyarországon kell beszerezni?

Igen. Amellett, hogy a biztosítás fedezi a külföldi gyógykezelés utáni 30 napra felírt és külföldön felírt és beszerzett gyógyszerek költségeit, a biztosítás szintén fedezetet nyújt a Magyarországon beszerzett gyógyszerek költségeire is, ha a gyógyszer

- a külföldi orvos által ajánlott az utókezeléshez elismert, jóváhagyott, orvosi rendelvényre felírható és beszerezhető

- Magyarországon költségére nem teljes mértékben nyújt fedezetet a magyar társadalombiztosítás vagy a biztosított bármely más biztosítási szerződése. A kapcsolódó költségeket átlagosan 10 nap alatt térítjük meg – a szükséges dokumentáció kézhez vétele után – a biztosítottnak vagy – ha ez lehetséges – közvetlenül a szolgáltatónak.

Vásárolhatok akár 1 évre elegendő gyógyszert is?

Nem. Az Ön biztosítási szerződésében meghatározottak szerint a külföldi kezelőorvos által javasolt és a Best Doctors által jóváhagyott kezelési terv alapján térítjük meg a gyógyszerköltségeket. A gyógyszerek költségtérítésére vonatkozó szolgáltatásra Ön a kezelés tartama alatt jogosult (feltéve, hogy biztosítási szerződése érvényben van), a biztosítási szerződésben meghatározott keretösszegen belül. A kapcsolódó keretösszegeket és esetleges korlátozásokat hazatérése előtt egyeztetjük Önnel az utókezelési javaslat alapján.

A kemoterápiára és a hormon-terápiára is kiterjed a gyógyszerek költségeire vonatkozó fedezet?

Igen, de kizárólag a gyógyszerek beszerzési költségeire, azok beadási költségeire nem.

Igénybe vehetek-e külföldi orvosok által kiállított recepteket Magyarországon?

Nem. Az Ön külföldi gyógykezelésében részt vevő orvosok javaslatot tesznek a gyógyszeres utókezelésre, amelyet figyelembe vehetnek az Ön magyarországi kezelőorvosai. A hazatérés után ezt a javaslatot követheti a hazaikezelőorvosaival, de ők írják majd fel a gyógyszereket és kísérik figyelemmel az Ön kezelését.

Mi történik, ha a gyógyszer (márka) nem hozzáférhető Magyarországon?

A célunk az, hogy olyan utókezelési tervet állítsunk össze, amely megvalósítható Magyarországon. Ez azt is jelentheti,hogy egy generikus készítményt javasolunk, amely hozzáférhető Magyarországon vagy olyan hasonló hatékonyságú gyógyszerelési alternatívát, amely elfogadható az Ön számára.

 

 

Mire nem nyújt fedezetet a Med TopDoc?

 

Meglévő betegségek

Mik azok a meglévő betegségek? Ezekre fedezetet nyújt a biztosítás?

A meglévő betegségek olyan betegségek, melyeket a biztosítás kockázatviselésének kezdete előtti 10 éves időszakban már diagnosztizáltak, kezeltek, vagy létezésük a biztosított előtt ismert volt. A meglévő betegségekre a Med TopDoc fedezete nem terjed ki.

 

Protézisek

Mi minősül protézisnek a Med TopDoc biztosítás feltételei alapján?

A biztosítási feltételek alapján a protézis olyan eszköz, amely egy szervet vagy annak egy részét, vagy egy működésképtelen vagy rosszul működő testrész funkcióját részben vagy egészben helyettesíti.

A biztosítás fedezetet nyújt a protézisekre?

A biztosítási feltételek alapján mindenfajta protézis vagy egyéb ortopédiai eszköz, fűzők, kötszerek, mankók,művégtagok és szervek, parókák (még abban az esetben is, ha használatuk kemoterápiás kezelés következtében válik szükségessé), ortopéd cipők, sérvkötők és egyéb hasonló felszerelések vagy eszközök megvásárlásának vagy bérlésének költsége kizárásra került a fedezetből. Ugyanakkor a biztosítás fedezetet nyújt az emlőeltávolító műtét esetében használt mellprotézisek, valamint a szívbillentyű protézisek költségeire.

 

Egyes szervátültetések

Szervátültetések esetén a Best Doctors elsőbbséget biztosít a biztosítottaknak a transzplantációs várólistán szereplőkkel szemben?

A Med TopDoc egészségbiztosítás kizárólag élő donoros szervátültetésekre nyújt fedezetet. A csontvelő-átültetések esetén helyi és nemzetközi adatbázisok állnak rendelkezésre a lehetséges donorokról, ha a biztosított családjában nem lenne megfelelő donor. Más szervátültetések esetén a legvalószínűbb lehetőség, hogy a biztosított közeli hozzátartozói közül kerül ki a donor, mivel a genetikai és szövettani megfelelőség növeli a szerv befogadásának esélyét. A lehetséges donorok kereséséhez és megfelelőségének vizsgálatához kapcsolódóan Ön mindenképpen segítséget kap, és ennek egyes költségeire is fedezetet nyújt a biztosítás.

Ha szükségem van szervátültetésre, a donor utazási és szállásköltségeit is fedezi a biztosítás?

Igen, a biztosítási szerződésben meghatározott keretösszegig ezeket a költségeket is fedezi a biztosítás.

 

Költségtérítés külföldi kórházi gyógykezelés esetén

Hogy jutok hozzá ehhez a szolgáltatáshoz?

Mielőtt külföldre utazna, átutaljuk Önnek a tervezett kórházi gyógykezelési tartam felére eső összeget. Ezt követően minden hét végén átutaljuk Önnek a kórházi gyógykezelési napok után járó összeget.

 

 

DÍJSZÁMÍTÁS

Érdekli, mennyi lenne az ön (vagy családja) Med TopDoc betegségbiztosításának díja?

Szívesen kiszámoljuk, s megírjuk önnek. Szíveskedjen a tárgy mezőjébe beírni a biztosítás megnevezését, az üzenet mezőbe pedig a biztosítandó személy(ek) születési idejét, majd küldje el.

Példa :
 

Tárgy: Med TopDoc

 

születési év: 1972 (családi kötés esetén a többieké: 1973, 1995, 2002)

 


 

Biztosításidíj-kérés
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.